Termeni si conditii

Termeni și Condiții pentru GALLUS TRADING S.R.L.

1. Informații Generale

Acest website este operat de GALLUS TRADING S.R.L. Pe parcursul site-ului, termenii “noi”, “nouă” și “al nostru” se referă la GALLUS TRADING S.R.L. GALLUS TRADING S.R.L. oferă acest website, inclusiv toate informațiile, uneltele și serviciile disponibile de pe acest site utilizatorului, condiționat de acceptarea de către utilizator a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Prin vizitarea site-ului nostru și/sau achiziționarea unor produse de la noi, vă angajați în “Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți legat de următorii termeni și condiții (“Termeni de Serviciu”, “Termeni”), inclusiv termenii și condițiile și politicile suplimentare la care se face referire în prezentul document și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni de Serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la utilizatorii care sunt browsere, vânzători, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți acești Termeni de Serviciu cu atenție înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni de Serviciu. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa website-ul sau utiliza niciun serviciu. Dacă acești Termeni de Serviciu sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni de Serviciu.

Orice caracteristici sau unelte noi care sunt adăugate magazinului actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor de Serviciu. Puteți revizui cea mai recentă versiune a Termenilor de Serviciu în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de Serviciu prin postarea de actualizări și/sau modificări pe website-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesului la website-ul nostru după postarea oricăror modificări constituie acceptarea acelor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Ei ne furnizează platforma de e-commerce online care ne permite să vă vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 - TERMENII MAGAZINULUI ONLINE

Prin acordul cu acești Termeni de Serviciu, declarați că sunteți cel puțin la vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință, sau că sunteți la vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne-ați dat consimțământul dumneavoastră pentru a permite oricăror minori aflați în întreținerea dumneavoastră să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat și nici, în utilizarea Serviciului, să nu încălcați nicio lege din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile drepturilor de autor).

Nu trebuie să transmiteți niciun vierme sau virus sau orice cod de natură distructivă.

O încălcare sau violare a oricăruia dintre Termeni va rezulta în încetarea imediată a Serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui pentru orice motiv în orice moment.

Înțelegeți că conținutul dumneavoastră (nu includem informații de card de credit), poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diverse rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice de conectare a rețelelor sau dispozitivelor. Informațiile de card de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați orice parte a Serviciului, utilizarea Serviciului, sau accesul la Serviciu sau orice contact pe website-ul prin care serviciul este furnizat, fără permisiunea expresă scrisă de la noi.

Titlurile folosite în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau altfel afecta acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚEA, COMPLETITUDINEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu trebuie să fie folosit ca bază unică pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai precise, mai complete sau mai actuale. Orice încredere în materialul de pe acest site este pe propriul risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate doar pentru referința dumneavoastră. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați schimbările de pe site-ul nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre sunt supuse schimbării fără notificare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) în orice moment, fără notificare.

Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau față de orice terț pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbării doar în conformitate cu Politica noastră de Returnare.

Am făcut toate eforturile pentru a afișa cât mai precis culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dumneavoastră va fi precis.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau Serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricăror produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor sunt supuse schimbării în orice moment fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.

Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alt material achiziționat sau obținut de dumneavoastră va satisface așteptările dumneavoastră, sau că orice erori în Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI CONT

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit, și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de livrare. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă notificăm prin contactarea e-mailului și/sau adresei de facturare/numărului de telefon furnizat(e) la momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, în opinia noastră, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte de achiziție și cont pentru toate achizițiile făcute la magazinul nostru. Sunteți de acord să actualizați prompt contul dumneavoastră și alte informații, inclusiv adresa de email și numerele cardurilor de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să revizuiți Politica noastră de Returnare.

SECȚIUNEA 7 - UNELTE OPȚIONALE

Putem să vă furnizăm acces la unelte ale terților pe care nu le monitorizăm și asupra cărora nu avem niciun control și niciun input.

Recunoașteți și sunteți de acord că furnizăm acces la astfel de unelte “ca atare” și “așa cum sunt disponibile” fără niciun fel de garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care rezultă din sau este legată de utilizarea de către dumneavoastră a uneltelor opționale ale terților.

Orice utilizare de către dumneavoastră a uneltelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul dumneavoastră risc și discreție și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați termenii în care uneltele sunt furnizate de către furnizorul(i) terț(i) relevant(i).

Putem, de asemenea, în viitor, să oferim noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv, lansarea de noi unelte și resurse). Aceste noi caracteristici și/sau servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de Serviciu.

SECȚIUNEA 8 - LINK-URI CĂTRE TERȚI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terți.

Link-urile terților de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web ale terților care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru orice materiale sau site-uri web de la terți, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților.

Nu suntem răspunzători pentru orice prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții făcute în legătură cu orice site-uri web ale terților. Vă rugăm să revizuiți cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, pretențiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terților ar trebui să fie direcționate către terți.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARIILE UTILIZATORILOR, FEEDBACK-UL ȘI ALTE TRANSMISIUNI

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite transmisii specifice (de exemplu înscrieri la concursuri) sau fără o cerere din partea noastră trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin email, prin poștă sau altfel (colectiv, 'comentarii'), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, copiem, publicăm, distribuim, traducem și altfel să utilizăm în orice mediu orice comentarii pe care ni le trimiteți. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) să menținem orice comentarii în confidențialitate; (2) să plătim compensații pentru orice comentarii; sau (3) să răspundem la orice comentarii.

Putem, dar nu avem obligația, să monitorizăm, edităm sau eliminăm conținutul pe care îl considerăm, la discreția noastră, ilegal, ofensator, amenințător, defăimător, calomnios, obscen sau altfel inacceptabil sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni de Serviciu.

Sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu vor încălca niciun drept al vreunui terț, inclusiv dreptul de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. Sunteți de acord, de asemenea, că comentariile dumneavoastră nu vor conține materiale defăimătoare sau altfel ilegale, abuzive sau obscene, și nici nu vor conține viruși de calculator sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu puteți folosi o adresă de email falsă, să pretindeți că sunteți altcineva decât sunteți, sau să ne induceți pe noi sau terți în eroare în legătură cu originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și pentru acuratețea acestora. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu avem nicio răspundere pentru orice comentarii postate de dumneavoastră sau de orice terț.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

Transmiterea informațiilor dumneavoastră personale prin intermediul magazinului este guvernată de Politica noastră de Confidențialitate. Pentru a vedea Politica noastră de Confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul Serviciului care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produselor, timpuri de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau actualiza informațiile sau de a anula comenzi dacă orice informație din cadrul Serviciului sau de pe orice site web asociat este inexactă în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda).

Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din cadrul Serviciului sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără limitare, informațiile despre prețuri, cu excepția celor cerute de lege. Nicio specificație de actualizare sau refresh aplicată în cadrul Serviciului sau pe orice site web asociat nu trebuie considerată ca indicând faptul că toate informațiile din cadrul Serviciului sau de pe orice site web asociat au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții stipulate în Termenii de Serviciu, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) pentru a solicita altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) pentru a încălca orice reglementări internaționale, federale, provinciale sau de stat, reguli, legi sau ordonanțe locale; (d) pentru a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) pentru a hărțui, abuza, insulta, răni, defăima, calomnia, discredita, intimida sau discrimina pe baza de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, naționalitate sau dizabilitate; (f) pentru a trimite informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod dăunător care va fi sau poate fi folosit în orice mod care va afecta funcționalitatea sau operarea Serviciului sau a oricărui site web aferent, a altor site-uri web sau a internetului; (h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; (i) pentru a face spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) pentru a interfera cu sau a eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web aferent, alte site-uri web sau internetul. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricăror utilizări interzise.

SECȚIUNEA 13 - DECLINAREA GARANȚIILOR; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm, reprezentăm sau asigurăm că utilizarea de către dumneavoastră a serviciului nostru va fi neîntreruptă, promptă, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi exacte sau de încredere.

Sunteți de acord că, din când în când, putem să eliminăm serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau să anulăm serviciul în orice moment, fără notificare către dumneavoastră.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea de către dumneavoastră a, sau incapacitatea de a utiliza, serviciul este pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate către dumneavoastră prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor declarate în mod expres de către noi) furnizate "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile" pentru utilizarea dumneavoastră, fără nicio reprezentare, garanție sau condiție de orice fel, fie expresă, fie implicită, incluzând toate garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare.

În niciun caz GALLUS TRADING S.R.L., directorii noștri, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractorii, stagiarii, furnizorii, prestatorii de servicii sau licențiatorii noștri nu vor fi răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, sau orice daune directe, indirecte, incidentale, punitive, speciale, sau consecvente de orice fel, incluzând, fără limitare pierderi de profituri, pierderi de venituri, pierderi de economii, pierderi de date, costuri de înlocuire, sau orice daune similare, fie bazate în contract, tort (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel, rezultate din utilizarea de către dumneavoastră a oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate utilizând serviciul, sau pentru orice altă revendicare legată în orice mod de utilizarea de către dumneavoastră a serviciului sau a oricărui produs, incluzând, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau deteriorare de orice fel apărută ca rezultat al utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis, sau altfel pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă au fost avertizați de posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune consecutive sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIRE

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să exonerați de răspundere GALLUS TRADING S.R.L. și compania noastră mamă, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractorii, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractorii, furnizorii, stagiarii și angajații noștri, față de orice pretenție sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcută de orice terță parte datorită sau care rezultă din încălcarea de către dumneavoastră a acestor Termeni de Serviciu sau a documentelor pe care le încorporează prin referință, sau încălcarea de către dumneavoastră a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - SEPARABILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni de Serviciu este considerată a fi ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși aplicabilă în măsura maximă permisă de legea aplicabilă, iar partea inaplicabilă va fi considerată a fi separată de acești Termeni de Serviciu, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi rămase.

SECȚIUNEA 16 - ÎNCETAREA

Obligațiile și răspunderile părților contractate înainte de data încetării vor rămâne valabile după încetarea acestui acord în toate scopurile.

Acești Termeni de Serviciu sunt în vigoare până la încetarea lor de către dumneavoastră sau de către noi. Puteți înceta acești Termeni de Serviciu în orice moment notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre, sau atunci când încetați să utilizați site-ul nostru.

Dacă în singura noastră judecată nu reușiți, sau suspectăm că nu ați reușit, să respectați orice termen sau prevedere a acestor Termeni de Serviciu, putem de asemenea să încetăm acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne responsabil pentru toate sumele datorate până la și inclusiv data încetării; și/sau în consecință putem să vă refuzăm accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD

Neexercitarea sau neimpunerea de către noi a oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni de Serviciu nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere.

Acești Termeni de Serviciu și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul constituie întregul acord și înțelegere între dumneavoastră și noi și guvernează utilizarea Serviciului de către dumneavoastră, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, fie orale, fie scrise, între dumneavoastră și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor de Serviciu).

Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni de Serviciu nu vor fi interpretate împotriva părții care le-a redactat.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni de Serviciu și orice acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICIU

Puteți revizui cea mai recentă versiune a Termenilor de Serviciu în orice moment pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de Serviciu prin postarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic site-ul nostru pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesului la site-ul nostru sau la Serviciu după postarea oricăror modificări ale acestor Termeni de Serviciu constituie acceptarea acelor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebările legate de Termenii de Serviciu ar trebui să ne fie trimise la support@rotter-official.com.

SECȚIUNEA 21 - POLITICA DE LIVRARE

Zone de Livrare

GALLUS TRADING S.R.L. efectuează livrări în următoarele țări:

  • România
  • Bulgaria
  • Ungaria

Timp de Livrare

Ne angajăm să livrăm produsele comandate în termen de 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Costuri de Livrare

Costul standard de livrare este de 15 lei pentru fiecare comandă.

Livrare Gratuită

Pentru comenzile a căror valoare depășește 350 lei, livrarea este gratuită.

Procesul de Livrare

  • Confirmarea Comenzii: După plasarea unei comenzi, veți primi un email de confirmare care va include detalii despre produsele comandate și adresa de livrare.
  • Procesarea Comenzii: Comenzile sunt procesate și pregătite pentru expediere în termen de 1-2 zile lucrătoare.
  • Expedierea Comenzii: Odată ce comanda a fost expediată, veți primi un email de notificare cu informații de urmărire a coletului.

Modificări și Anulări

Dacă aveți nevoie să modificați sau să anulați comanda, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil la support@rotter-official.com sau la numărul de telefon +40 790 900 001. Vă vom asista în funcție de stadiul procesării comenzii.

Livrare Eșuată

În cazul în care livrarea eșuează din motive care țin de client (adresă incorectă, lipsa destinatarului etc.), vom încerca o nouă livrare, însă costurile suplimentare vor fi suportate de client.

Contact

Pentru întrebări sau asistență suplimentară privind livrarea, vă rugăm să ne contactați la:

Notificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică de livrare în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină și, dacă sunt semnificative, utilizatorii vor fi notificați prin email.