Politica de Retur

La ROTTER, satisfacția clienților noștri este prioritatea noastră principală. Înțelegem că uneori un produs poate să nu îndeplinească așteptările dvs. sau să vă schimbați părerea. De aceea, oferim o politică de returnări fără bătăi de cap pentru a asigura un proces ușor și convenabil pentru clienții noștri valoroși. Vă rugăm să consultați politica noastră de returnări de mai jos pentru a înțelege termenii și condițiile de returnare a căștilor dvs.

Perioada de Returnare

Puteți returna căștile ROTTER în termen de 30 de zile de la data livrării pentru o rambursare sau schimb, sub rezerva condițiilor menționate mai jos.

Eligibilitatea Returnării

 • Produsul trebuie să fie în condiția sa originală, neutilizată, cu toate ambalajele, accesoriile și documentația incluse.
 • Trebuie să fie furnizată o dovadă validă a achiziției (chitanță sau confirmare a comenzii).
 • Cererea de returnare trebuie să fie depusă în perioada specificată de returnare.

Vă rugăm să rețineți că ne rezervăm dreptul de a refuza o returnare dacă produsul prezintă semne de utilizare, deteriorare sau componente lipsă.

Cum să Inițiați o Returnare

 • Contactați echipa noastră de asistență pentru clienți la support@rotter-official.com sau contactați chat bot-ul nostru pentru a completa formularul de returnare și a solicita un număr de Autorizare de Returnare a Mărfii (RMA). Vă rugăm să furnizați numărul comenzii, motivul returnării și orice alte informații relevante.
 • Echipa noastră de asistență vă va furniza un număr RMA și instrucțiuni pentru expedierea produsului înapoi la noi.
 • Ambalați căștile în siguranță, incluzând toate materialele originale, și scrieți clar numărul RMA pe exteriorul pachetului.
 • Expediați pachetul la adresa furnizată de echipa noastră de asistență pentru clienți. Clienții sunt responsabili pentru costurile de expediere a returnării.

Rambursări și Schimburi

 • Rambursările vor fi emise către metoda originală de plată în termen de 5-7 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat.
 • Schimburile vor fi procesate, iar produsul de înlocuire va fi expediat în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat.

Vă rugăm să rețineți că taxele de livrare pentru achiziția inițială nu sunt rambursabile.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de returnări sau aveți nevoie de asistență pentru o returnare, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți la support@rotter-official.com sau la numărul de telefon +40 790 900 001. Suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta și a asigura satisfacția dvs. cu produsele și serviciile ROTTER.

Politica de Garanție

La ROTTER, ne mândrim cu calitatea produselor noastre și suntem dedicați să oferim clienților noștri servicii excepționale. De aceea, oferim o garanție cuprinzătoare pentru căștile noastre, asigurându-vă că vă puteți bucura de muzica preferată fără griji.

Acoperirea Garanției

Căștile noastre vin cu o garanție limitată de 12 luni de la data achiziției. Această garanție acoperă orice defecte de fabricație și probleme de funcționare care pot apărea în condiții de utilizare normală, sub rezerva termenilor și condițiilor menționate mai jos.

Ce Acoperă Garanția

 • Defecte în materiale și manoperă în condiții de utilizare normală.
 • Defecțiuni ale componentelor electronice sau software.
 • Comenzi și/sau microfon defecte sau nefuncționale.