Întrebări Frecvente (FAQ)

Întrebări Frecvente (FAQ)

1. Ce produse oferă ROTTER?

ROTER oferă produse audio de înaltă calitate, inclusiv căști și boxe. Produsele noastre sunt concepute pentru a oferi o experiență audio superioară, combinând tehnologia avansată cu un design elegant și durabil.

2. Care este perioada de returnare pentru produsele ROTTER?

Puteți returna căștile și boxele ROTTER în termen de 30 de zile de la data livrării pentru o rambursare sau schimb, cu condiția ca produsele să fie în starea lor originală, neutilizată, cu toate ambalajele, accesoriile și documentația incluse.

3. Cum pot iniția o returnare?

Pentru a returna un produs, urmați acești pași:

  • Contactați echipa noastră de asistență pentru clienți la support@rotter-official.com sau contactați chat bot-ul nostru pentru a completa formularul de returnare și a solicita un număr de Autorizare de Returnare a Mărfii (RMA).
  • Ambalați produsul în siguranță, incluzând toate materialele originale, și scrieți clar numărul RMA pe exteriorul pachetului.
  • Expediați pachetul la adresa furnizată de echipa noastră de asistență pentru clienți. Clienții sunt responsabili pentru costurile de expediere a returnării.

4. Care este costul de livrare?

Costul standard de livrare este de 15 lei pentru fiecare comandă. Livrarea este gratuită pentru comenzile a căror valoare depășește 350 lei.

5. În ce țări efectuați livrări?

GALLUS TRADING S.R.L. efectuează livrări în România, Bulgaria și Ungaria.

6. Cât timp durează livrarea?

Ne angajăm să livrăm produsele comandate în termen de 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

7. Ce acoperă garanția produselor ROTTER?

Produsele ROTTER vin cu o garanție limitată de 12 luni de la data achiziției. Această garanție acoperă defecte de fabricație și probleme de funcționare care pot apărea în condiții de utilizare normală, inclusiv defecte în materiale și manoperă, defecțiuni ale componentelor electronice sau software, și comenzi și/sau microfon defecte.

8. Ce nu acoperă garanția?

Garanția nu acoperă deteriorări cauzate de accidente, utilizare necorespunzătoare, abuz, reparații sau modificări neautorizate, pierderea sau furtul produsului, și deteriorări cauzate de expunerea la temperaturi extreme, umiditate sau medii corozive.

9. Cum pot solicita garanția?

Pentru a solicita garanția, contactați echipa noastră de asistență pentru clienți la support@rotter-official.com sau +40 790 900 001 și furnizați o descriere detaliată a problemei, împreună cu numărul comenzii și data achiziției. Echipa noastră vă va furniza un număr RMA și instrucțiuni pentru expedierea produsului înapoi la noi.

10. Cum pot contacta echipa de asistență pentru clienți?

Puteți contacta echipa noastră de asistență pentru clienți la:

Email: support@rotter-official.com

Telefon: +40 790 900 001

Suntem disponibili de luni până vineri, între orele 9:00 AM - 6:00 PM. Pentru confortul dvs., puteți de asemenea să ne contactați folosind formularul de contact de pe site-ul nostru.